fbpx
Keresés
Close this search box.

Szeretettel üdvözöllek!

Pogonyi Katalin vagyok, a Kata DesignRoom alapítója. Gratulálok ahhoz, hogy legtöbb konkurensedet megelőzve elkezdtél foglalkozni saját vállalkozásod weboldalának megtervezésével vagy fejlesztésével. 

A weboldal készítési ellenőrző lista a tervezéstől a megvalósításig lépésről lépésre bemutatja az egész folyamatot, így sokkal áttekinthetőbb lesz számodra, hogy mire van szükség. Már sokszor végigcsináltam ezeket a lépéseket, amikor az ügyfeleimnek weboldalakat készítettem.

Válts valóra üzleti elképzeléseidet az online marketing eszközök segítségével, amihez ma már elengedhetetlen egy modern, vonzó weboldal!

Bár minden ügyfelem egyedi, ez a táblázat minden esetben segített a tervezés és a kivitelezés folyamatában, hogy a lehető legjobb munkát a legrövidebb idő alatt tudjam nyújtani.

A sorrendiség nagyon fontos, mert így lesz a leghatékonyabb és időtakarékosabb a saját lenyűgöző, önazonos weboldalad elkészítése.

Ha úgy döntesz, hogy a kivitelezést megkönnyíti számodra egy tapasztalt weboldal készítő, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk az elképzeléseidről!

 Kata

Ajándék letölthető CHECKLIST a tervezéshez

* Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot!