fbpx
Keresés
Close this search box.

Mitől lesz igazán jó egy weboldal?

01

AZ ELSŐ BENYOMÁS

Az első benyomás nagyon fontos. Az oldalnak meg kell ragadnia a látogató figyelmét és fel kell keltenie az érdeklődését az első néhány másodpercben, hogy továbbra is érdeklődést mutasson az oldal iránt.

02

A CÉLCSOPORTOD SZÁMÁRA RELEVÁNS, ÉRTÉKES TARTALOM

A célcsoportod számára releváns, érdekes tartalom. Ha az oldalad nem nyújt a látogató számára értékes információkat vagy szolgáltatásokat, akkor nagyobb valószínűséggel fog távozni.

03

JÓL NAVIGÁLHATÓ, FELHASZNÁLÓBARÁT WEBOLDAL

Weboldal tervezése és felhasználói élmény: Az oldal felépítése, navigációja és általános felhasználói élménye is befolyásolhatja a látogató döntését. Ha az oldal nehezen áttekinthető, lassú betöltési idővel rendelkezik, vagy nehézkesen működik, a látogatók hajlamosak hamarabb elhagyni azt. Betöltési idő: Az oldal gyors betöltési ideje kulcsfontosságú a látogatók megtartásában. Ha az oldal túl lassú, akkor a látogatók frusztrálttá válhatnak és tovább léphetnek egy másik weboldalra.

04

FELHÍVÁS GOMBOK A MEGFELELŐ HELYEKEN

CTA (Call-to-Action) elemek: Az oldalon található hatékony CTA elemek (hívás az intézkedésre) fontosak a látogatók megtartásában. Ha nincsenek megfelelően elhelyezett és vonzó CTA-k, akkor a látogatók kevésbé valószínű, hogy interakcióba lépnek az oldaladdal.

05

RESZPONZÍV, MOBILTELEFONON IS JÓL OLVASHATÓ FELÜLET

Az emberek egyre inkább mobil eszközöket használnak a webböngészéshez. A reszponzív felület biztosítja, hogy a látogatók könnyen és kényelmesen hozzáférjenek a weboldal tartalmához, akár a telefonjukon vagy táblagépükön keresztül is. Ez kényelmes és biztosítja azt a   felhasználói élményt, ami alapvető fontosságú az online jelenlét és siker szempontjából.

MIRE VAN SZÜKSÉGED WEBOLDALAD ÁTGONDOLT MEGTERVEZÉSÉHEZ?

Máris a tied lehet az a weboldal checklist, ami segít, hogy jól átgondoltan kezdj bele weboldalad elkészítésébe! 

Ajándék letölthető CHECKLIST a tervezéshez

* Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot!