fbpx
Keresés
Close this search box.

Szolgáltatásaim

A felismerhető és megjegyezhető stílus alapja az egységes arculat kialakítása a weboldaladon
és a social media felületeiden

EGYEDI TERVEZÉSŰ WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE

A weboldalad az első benyomás, amit az emberek kapnak a vállalkozásodról az online térben.  Olyan weboldalra van szükséged, ami magávalragadó, hatékony és konverziócentrikus? 

A weboldalakat úgy tervezem, hogy a felhasználók könnyedén navigálhassanak, megtalálják a keresett információt és könnyedén interakcióba léphessenek veled. A reszponzív design minden eszközön és képernyőméreten  felhasználóbarát élményt nyújt látogatóid számára. 

Weboldal, ami segíti az üzleti céljaid elérését. Mutasd a referenciákat

ARCULATTERVEZÉS: CANVA SABLONOK KÉSZÍTÉSE, SOCIAL MEDIA CSOMAG

Canva sablonokkal könnyedén megvalósítható az egységes arculat, ami megteremti márkád összhangját a social media felületeken. A tervezés során egyedi és igényes grafikákat, színeket és betűtípusokat alkalmazok, amelyek következetesen megjelennek weboldaladon, facebook és instagram oldaladon illetve a storydban is. 

Az előre elkészített sablonok segítségével gyorsan és egyszerűen létrehozhatod a vizuális tartalmaidat, így több időt szabadíthatsz fel a stratégiai tervezésre és  közönségeddel való interakcióra. 

Canva sablonokkal könnyedén inspirálhatod és elvarázsolhatod a közönséged, a stílusos, vonzó design erősíti üzeneted hatását. A sablonokban könnyedén módosíthatod a fotókat, a színeket, a szöveget, amit egy 2 órás konzultáció során el tudsz sajátítani. Mutasd a referenciákat!

ALAPOZD MEG ONLINE ÜZLETED NÖVEKEDÉSÉT LETÖLTHETŐ
E-BOOK-KAL!

Az ingyen letölthető anyagok, e-book-ok tökéletesen alkalmasak e-mail címlista építésére illetve a potenciális ügyfelekkel, vásárlókkal történő kapcsolatfelvételre és kapcsolatépítésre. Az email címlista az online vállalkozások számára nélkülözhetetlen eszköz a sikeres marketingkampányokhoz!

Csak képzeld el, hogy birtokában vagy egy olyan listának, mely tele van potenciális ügyfelekkel, akik valóban érdeklődnek a termékeid vagy szolgáltatásaid iránt!

Saját arculati színeidet, betűtípusaidat alkalmazva értékes tartalmaidat elegáns e-book formátumban készítem el.  Mutasd a referenciákat!

SOCIAL MEDIA POSZTOK FOLYAMATOS KÉSZÍTÉSE

Rendszeres tartalom megosztásával folyamatosan kapcsolatban lehet maradni a követőkkel, így ki tudsz építeni egy elkötelezett közösséget. Az állandóan frissített tartalom növeli az interakciót, az elérést és az érdeklődők számát, ami további lehetőségeket teremt az üzleti növekedésre.

Social media posztjaidat facebook, instagram és story méretben is el tudom készíteni.

Carousel (lapozós) posztokkal egyszerre több oldalnyi értékes, szöveges tartamat tudsz megosztani követőiddel.  

Mutasd a referenciákat!

BLOGÍRÁS

A keresőmotorok folyamatosan figyelik a friss és releváns tartalmakat, így egy aktív blog segíthet a keresési találatokban való jobb helyezésben is. Az SEO (keresőoptimalizálás) szempontjából  blogbejegyzéseid olyan kulcsszavakat kell tartalmazzanak, amire rákeres célközönséged és  releváns információkat nyújt számukra, ez pedig szakértői státuszodat erősíti. 

Az új tartalmak megjelenése lehetőséget teremt arra, hogy a keresőmotorok gyakrabban látogassák weboldalunkat, ezáltal növelve a friss tartalmakból eredő organikus forgalmat.

Mutasd a referenciákat!