fbpx

Szolgáltatásaim

Általános asszisztensi szolgáltatások mellett idegen nyelvű ügyfélkapcsolataidat, fordításokat és céged online megjelenését is rám bízhatod!

Facebook üzleti profil és kreatív tartalmak készítése

Belépő az online marketing világába.  Beállítom a legfontosabb dolgokat, megtervezzük a posztírási stratégiát, időzítheted a posztok megjelenését, hogy folyamatosan  kapcsolatban legyél oldalad követőivel. A FB üzleti profil létrehozásával követőket tudunk szerezni, lehetővé válik hirdetési kampányok illeve remarketing hirdetések indítása célközönségednek.

Blogírás

Vállalkozásod tevékenységének szakértőiként minél több tudást, érdekességet osztunk meg weboldalunk látogatóival. A releváns tartalmakat a google is értékeli, a keresőoptimalizálás beállítását (SEO) is bízd rám.

Facebook hirdetési kampányok tervezése, beállítása, optimalizálása

A FB nagyon pontos célzás lehetőségeket tesz lehetővé, hogy elért célközönséged. Egyéni és hasonmás célcsoportok létrehozásával, remarketing hirdetésekkel, FB pixel kód elhelyezésével (ami a weboldaladat felkeresők adatait gyűjti) a lehető leghatékonyabban tudod felhasználni a hirdetésekre szánt kereted.

Weboldal készítése, kezelése

WordPress alapú weboldalak készítése illetve már meglévő weboldalad aktualizálása, tartalmak írása.