fbpx

rólam

Több mint két éve már csak online marketinggel és üzleti weboldalak készítésével foglalkozom.

Korábban vezetői asszisztensként, oktatás- és rendezvényszervezőként illetve nyelvtanárként dolgoztam. A szervezési- és adminisztrációs valamint a kommunikációs tapasztalatok jól jöttek, amikor eldöntöttem, hogy szabadúszóként az online marketing területét választom.  Az állandó fejlődés, tanulás és a kreativitás természetes része a munkámnak.

Ahhoz a kkv marketing szakmai közösséghez tartozom, ahol nemzetközi szintű oktatók  mesterkurzusain vehetek részt folyamatosan. Igyekszem a legtöbb tudást megszerezni, hogy ügyfeleimnek minél teljesebb körű szolgáltatást tudjak nyújtani.  

Szeretem amit csinálok, mert ez az a terület, ahol a kreativitásomra maximálisan szükség van.

Növelni akarod vállalkozásod ismertségét és eredményességét?

A marketing eszközöket rendszerben kell látni és alkalmazni ahhoz, hogy a legjobb eredményeket hozzák. Meg kell fogalmazni a marketing stratégiádat és tudatosan működtetni, amiben a marketing alapú weboldaladnak, a hirdetési kampányaidnak, a social media kommunikációdnak és a többi eszköznek is megvan a maga helye és szerepe. 

A Te sikered az én sikerem

Vállalkozásom küldetése kezdő és már működő vállalkozások hatékonyságának növelése kiszervezett  online marketing szolgáltatásokkal és marketing alapú weboldalak készítésével.