fbpx
Rólam

 

Személyi asszisztensként mindig is tudtam, milyen sokat jelent egy vezetőnek, ha van mögötte egy felkészült, megbízható munkatárs. 

Tudom milyen jól szervezetten dolgozni, mindig fontos volt számomra a fejlődés, az önképzés és a kreativitás. Erre alkalmazottként nem mindig volt lehetőségem. 

Virtuális asszisztensként saját irodámból hatékonyan tudok segíteni  vállalkozásod építésében. Vállalkozóként fontos nekem, hogy minőségi együttműködést alakítsak ki ügyfeleimmel. 

Az általános asszisztensi feladatok mellett német és angol nyelvű üzleti levelezést, ügyfélkapcsolattartást is rám bízhatsz. Emellett   marketing stratégiád kidolgozásában és az online marketing eszközök alkalmazása terén is számíthatsz rám.

WP Kurzus –  WordPress alapú weboldalak készítése és online vállalkozásépítés 

MnT Marketing – Facebook hirdetési tréning

Debreceni Egyetem BTK –  német nyelvtanár szak

Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar –  HR tanácsadó szak

német nyelvből külkereskedelmi szakmai nyelvvizsga

angol nyelvből középfokú nyelvvizsga

Caffe Szamila Kft. – személyi asszisztens

Debreceni Egyetem Tudományegyetemi Karok Elnöki Hivatal – vezetői asszisztens, oktatásszervező

Matáv Rt. Emberi Erőforrás Szolgáltató Központ –  előadó

Deko Apple Kft. – külkereskedelmi munkatárs és tolmács

en-vagyok-a-kepen

Miért válassz engem?

Megbízhatóság

Számíthatsz rám, sok év szervezői és asszisztensi tapasztalattal a rám bízott feladatokat legjobb tudásom szerint határidőre megkapod. Célom, hogy hozzájáruljak vállalkozásod sikeréhez.

Kreativitás

Legyen szó facebook hirdetési kampányok tervezéséről és kivitelezéséről, weboldal készítésről, kreatív szövegírásról rám számíthatsz, ez az ami legjobban inspirál.

Rugalmasság

Nem csak alkalmazotti jogviszonyban lehet asszisztensed, magas járulékos költségekkel. Virtuális asszisztensként , akár heti pár órában is megbízhatsz feladatokkal, amiről számlát adok.